Sunday, January 11, 2009

penat..!but happy jerk...hehehe

ye haaaaa.....bersawang ngan berhabuk bloq aku.....baru aku dpt update skit bloq aku....emphh so...penat aku x abis lg nih...sejak balik dr sinngapore tos aku spent masa ngan kengkwn ngan kekasih hati..rindu siotttttt...pas berjimba ,lepak beramai2,karaoke n jumpa ngan yg tersyg.........heehehehe..dating?haaa..yg mana da tau relationship aku ngan tuttttt tuh korg doakan aku bahagia yer..hehehhe(BLUSHING)
aku x tau nak update aper..but anyway byk aku nak citer aper hapening sejak akhir2 nih..tp no time.....nnt aku aku update laaa..
ader jugak nak mentag aku time nih kan......ok laaa der keje...jumpa di facebook ngan myspace..chow...

3 comments:

hid said...

wahhhhhhhh.. rindu kat si DIA ke? :P
haih.

mcm2 konsep skang ni kan?

[yAN!e][pUTraJAya] said...

salam yana
yanie tumpang happy dengar yana dah bahagia skang nih..

keep in touch k

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥

*********************************

Agus Johns said...

tahniah kak yana..
sedang berbahagia yer?