Monday, November 16, 2009

sunday..........





ahad 16hb,smlm aku ngan izz bgn pg kot nak beli ticket tok 2012,smpai mid valley,ramai tol umat beratur nak beli ticket tgk citer tuh....huhuhu...aku beratur jer,tos anouncement ticket tok hari tuh jer da sold out..,huhuhu...so....aku kol azni tok beralih ke tpt len..p ou jerk........konon nyer nak tgk ticket sebelah sana...hmmmm...hampehhhh.....habis.....kol gsc tok booking dr smlm mmg xdpt....error...error...error.........so hajat kitarg nak tgk citer tuh mmg x kesampaian.pas p mv aku p amek jag kat hilton pj.........then shoot to ou......parking kat ou mcm haram hari tuh,penuh...terpaksa laaa parking kt luar menapak......hmmmm pas mkn hajat tok tgk muv mmg x kesampaian,p main bowling,jag plak mmg x nak main bowling n mmg xsuka ngan aktvt tuh...hahhaha...atas desakkan dan pujuk rayu kengkwn len,n aku tos bayar tok dia kasut ,terpaksa dia main....hahahhaha...mula2 tuh agak kekok laaaaa...pas tuh dia laaaa JUara n kalahkan kitarg......pasnih....da terel main bowling,keluar je pas nih ajk main bowling......aktvt pas nih karaoke.....hahahhahaha....dia nak jerk...dr pegang gitar jerkan......smlm mmg byk laaa aktvt aku...b4 antar jag balik,teman dia p bentley music kat curve....survey gitar baru..then pas tuh p andalus kat damai last sekali ke karaoke.....melalak mcm hantu semuanya......tp mmg ader suara hantu kt dlm tuh...hahaahhaa...saper.......?org yg kt dlm karok tuh je tau........hehehe.....

Wednesday, November 11, 2009

bufday girl yg ke 27....................


TANGGAL 9 HB NOVEMBER 09,aku wat suprise party kt uncle chillis hilton pj tok azni...birthday yg ke 27.....kerjasama dr kengkwn gak n specially kerjasama dr geng hyperzon band.....mlm tuh enjoy giler even party tuh simple giler,,kehadiran kengkwn ngan geng hyperzone yg mmg da hyper......mmg gempak.,even ader kengkwn ngan bisnes partner yg len x dpt hadir atas2 sbb ader yg keje laaa bsok tuh kan,....paperpon aku puas hati mlm tuh semuanyer bejalan ngan lancar,.......wish to azni......happy birthday dear....semoga panjang umur,semogA di murahkan rezeki dan berkembang dan kembang lg networking kita dlm bisnes nih......semoga persahabatan kita kekal selamanya walaupon susah dan senang.........................luv u.........

Thursday, November 5, 2009

misssing him so badly...


video

aper yg aku nak citer kat sini...i miss dis guy so much,....pada hal selalu jumpa...smpaikan off day dia PON aku ggu....yg besnya tak lama lg dia akan jd bisnes partner aku gak....bulan depan dia kena outstation kat kuantan,.....huhuhu3 bulan plak tuh...seb aku ader networking kuantan...huhuhuhu...hopefully dptlAA tgk die kt sana............
dear missing u after dis.................


update news...

fuhhhhhh...LAMA giler tak update ngan kebzzz kerja sendiri.,bzzz ngan bisnes partner cmner nak bertambah kaya lg..n bz ngan cinta hati....opppsss...saper...biar laaa aku jerk yg tau ngan kengkwn terdekat........so...skrg sendiri jd bos...tak yah kje ngan org daaaa........takperlaaaaa.....murah rezeki......saje mengemaskinikan bloq aku yg da bersawang nih...latest news aku akan update....da rajin skit skrg.........hehhehehehhehehe...

chow chin chow.............