Sunday, February 22, 2009

my buzday yg ke 26..lalalalalalalA...

kek dr mas ngan reha tq dear

saturday:21hb genap umur aku 26thn..da tua pon...aku da pasang niat satu jer thn nih..,aper dia ader laaa..hahahahhaa.sabtu mggu lepas aku xrancg tok buat buzday aku nih...sory pd kengkwn lain kalau aku x jemput ke aper....tp nih just aku nak hangout berkaraoke ngan diarg nih..gi pon mmg aku x wat grand pon buzday aku thn nih...sengkek beb.....hope fully korg phm..aku p ambik hid tos kitarg gerak p karaoke red box kat sogo.smpai umah hid dia bg aku muffin choc buatan hid sendiri..aku suka kakak...tq so much,n then kitarg tos p sana takut jem ngan nak dpt parking lg....smpai sana aku tos kol cece x angkat tdo aper..tos kol ikzal yg baru bes gym ktnya ,n soh diarg dtg cpt...satu jam aku ngan hid je melalak dlm karok ikzal ngan cece pon smpai..org paling last dtg kak aida ngan amboy,melalak tak hingat..mulanya karok 3 jam jerk..then sambung lagi 3 jam tos dinner kat sana jerk....ye laa kak aida pon dtg lmbt time tuh...so tambah masa lagi 3jam...aper pon aku ttp heppy ngan kehadiran korg even hati aku time tu ader laa sikit sedih ngan sentap sekali sebenarnya..pasal aper..?ader laa..biarlah aku je yg tau per dia,janji aku hepy masa buzday aku aritu ngan kehadiaran korg cuba jugak sorokkan kesedihan sebenar..hmm...anyway thx to all my frend out there yg wish awal b4 my buzday pon ader aper pon thx jugak,and thx to mas n reha yg wat suprise kek buzday kat karaoke ahad mggu lepas..karaoke lagi kan.yg penting aku x nmpak langsung korg bwk kek tuh.huhu,anyway tq so much..tp masa tuh matme je xder busy tak abis2 ari tuh smpai takle joinkan..oklahh kalau ader rezeki thn depan aku buat thn depan buzday aku akan ajk korg okey....


chowwwwww...!!!
mereka sudah penat,tp kak aida still tak benti nyanyi..
mas suprise kek besoknya.,terselit pix nih,,
my sister yg x benti menyanyi ari tuh..
hantaran dulang kosong utk ????
motif? kak aida if penat pon
kusyen kan ader.,atas cece gak nakkan..hahhaa
niat dlm ati ms nih apakah?ader laaa..

sandwish.. i love u guys..
choc muffin from hid..buatan sendiri
tq kakak..syg ko!
p/s:hopefully dgn umur yg da tua nih..heee,dpt laaa aku rs sesuatu thn nih,hahahaha..aper dia..??biarlah tuhan menentukan segalanya..amin....!

3 comments:

wan khairy said...

owhhh ko buat rupanya buzday party.. aku ingat tak buat...
dah tersalah tafsir citer ko kat blog aku. tp x perlh....
epy buzday k.

cik wanie said...

selamat ulangtahun yana...
semoga panjang umur & dimurahkan rezeki:)

apapun happy2 alwaz yea:)

Hid said...

kenapa takde gmbr aku dgn ko pon? sedih i. huhu