Monday, November 17, 2008

hepy wit my new life...

hari ni aku happy sgt n refresh...segalanya baru...,kehidupan baru n nafas baru...segalanya baru laa...cuma kandang aku jerk tak baru...hheehehehhe...kiding.......setelah aku pasang niat bgn tgh mlm td so aku harap niat tuh akan kekal selamanya.....
awal aku bgn pas subuh td aku on9 n semak semua kertas keje aku.....yg perlu aku hantar hari nih.......so aku harap semuanya kat opis berjln ngan lancar........bos aku pon suka ngan keje aku jd tak sia2 aku balik lewat bagai semua.....alhamdulillah.....moga murah ler rezeki aku pas nih................emphh...hari nih x ler bzz mana lepas aku bentang keje ngan meeting td aku tos p lunch.....biasa laaa gm aku belanjar...lalalallala....aper yg aku nak ckp just aku nak kongsi kegembiraan aku jerk...
teringat aku mlm td pas aku luahkan segala isi hati aku kt mak aku.....aku rs lega..pendpt aku laa better kita citer pada ibu dr kwn kan...bukan aku kata kwn tak penting...penting jugak....kwn pon segalanya bg kita bila kita ader problem.......,tp ader benda gakkan kita tak perlu citer....tuh terpulang pada individu mcm mana..........kalau aku smlm laaaa kali pertama aku luahkan isi hati smpai aku keluarkan airmata semahunya..mmg lega giler.., apa yg tak perlu aku citer pada mak aku pun aku citer jugak,semua isi2 keluar laa...bukan anak mak tp aku rs tiba masanya aku citer,,rsnya aku selesa ngan mak aku bila berkongsi mlsh...mak kan sentiasa doakan kebahgiaan anaknya sentiasa...amin.....hrmmm...
peada kengkwn aku tak kira laa aku rapat ke tak rapat ker....kot2 aku ader silap tuh terlaser sikit mintak maaf ler.....kot2 korg rimas ataupon tersinggung ker...sory yer...biasa laa aku manusia biasa jerk....hamba allah yg lemah..mana pernah lari dari kesilapan kan....so...aku mintak maaf yer.......aku syg sume kengkwn aku tp biasa laa adat bila da bergadoh masam muka tu perkara biasa....tp jdkan lah semua tuh pengajaran hidup
to my gud frend especialy .......???////`!/3~1 i tink u no who u r..........im sory bcz hurt u n make u fed up with me.....wat ever i tell u yesterday melalui sms tuh i hope u under stand wat im feel......u still r my gud frend for ever...n kita da mcm adik beradik pon...i tak salahkan u bcz i tink i do the same mistake....the way i do make u hurt n fed up wit our frendship....i want u to no even im so angry or fed up wit wat ever u do.......i sendiri tak pernah merajuk lelama....bcz one thing i fikir...,u r the one always wit me yg selalu layan kerenah i bila i ader problem,dats it i hormat frendship kita..now im sory again n always pray for your last semester ni..i hope u can do it....,gud luck mydear............anyway aper pon berlaku sebelum ni i hope sgt jgn ader dendam ok antara kita..bila masa yg sesuai kita jumpa n hangout like b4...hopefully u maaf kan i.......now i xnak fikir daaa...kita sama2 ader space k.......
pada my gud frend yg lain jugak pon sama...aku harap korg tak berkecil hati ngan aku mana yg terlebih kecik ngan aku tol ke ayat aku nih....cuma aku xnak kot2 korg simpan sakit ati korg ker.......so sory once again.....tu jer laaa yg aku nak update aku pon der keje nih........daaaaa.........................................................................

chowwwwwwww!

1 comment:

ryan lar'costa said...

what can i say..
just try d best dlm apa jua guys!
biasala air ada psg surut!
so brila ruang dlm diri uols msing2 tuk brfikir dmna silapnya..
as a fwen i doakn yg tbaik tuk uols!