Monday, November 3, 2008

insiden aku di sembur air minirel water kat karok..

korg mesti nak tau insiden aper kan..masa ari sabtu 1hb11/08 mggu lepas......aisey......insiden di sembur air minirel dr seseorg...abis muka aku.......


sabtu mggu lepas aku tersgt laaa mengantok...nak di jd kan citer plan nya ingat nak kuar ngan e ngan ben..tp x jd sbb e ader hal yg tak dpt d elakkan...so....aku pon pas antar mak aku kat desa pandan,aku terus shoot ker umah hid nak p mkn macd...sara ngan fared kat phavi beli jco..pas p phavi konon nya nak karok laa kat ampang park...so aku ngan hid naik atas dulu nak book bilik.....
smpai jerk fared n the geng tos masok jerk bilik...senang kan....sbb ader kwn dia sorg nih kiranya regular customer..so...tak payah laa aku nak menunggu smpai no22.....
biasa laaa..masok fared2 tos cari lagu....dia carikakn lagu tok kwn dia nih laaa.........lagu pertama yg di nyanyi kwn si fared ni IBU KOTA CINTA dr def gebc...
DA ABIS lagu tuh.. lagu lain plak..............fared gak cari tok kwn dia nih..kiranya kwn dia nih di layan mcm putera mahkota laa kononnya.............sbb dia mintak tok kitarg dpt bilik cepat kan...aku rs coke dua jug pon free kot....makanan kitarg dua kotak JCO besar.......hahahahhaa....ok ..back to basic....lagu kedua kawan dia nyanyi lagu yg di pilih oleh fared yg giler td....farhanaaku x tau sbb aper dia terkejut bila tgk lagu tuh....yg si kwn nih ngah nak minum.....baru nak stat lagu farhana tuh..aku tak tau mana dtg hujan tak der ribut pon dlm karok tuh...aku d sembur ngan mamat td tuh sebab dia terkejut tgk lagu yg fared bg td aku rs...mana tak nya.....dia sembur kat muka aku ngan air minirel tuh..muka aku yg lawa nih terus basah ngan baju sekali....aiyoooooo...DI BOMOH jab aku ngan mamat tuh........hahahahhaha......semua kecoh dlm bilik tuh .....uwarrrrrr...seb dia tak sembur ngan coke tuh kalau tak baju putih aku bertukar jd coklat............tak payah mandi bunga daaa.......cehhh..smpai ke abis laaa..aku asyik perli mamat tuh sbb dia dok sembur muka aku td....first time kena sembur....suitttt jerk....huahuahau...
korg len kali aper2 jgn bg benda terkejut bila kwn korg ngah minum depan korg......kalau tak mmg mandi hujan laa gamaknya........hhahhaa

pas abis sesi karok aku p pelita lepak jab ngan hid ngan dyg lak......diarg semua daaa balik ...sbb sara ader hal....aidy laaak kat shah alam ader hal...so kitarg bertiga jer laaa lepak pelita..pas teman dyg mkn..kitarg tos wat keje giler..p jenjln cuci mata ke satu tpt yg tetiba kitarg nak p....hahhaa
tpt mana...di rahsia kan............teringat nak p tpt tuh kitarg p laaa jumpa sorg mamat yg di kirakan da lama laa tak jumpa.....so....hid cm excited ckit laaa....hahahhaha...aku paham jiwa kengkwn....lepak kat sana smpai kol2 kot...balik kl dlm kol 2 lebih laaa ..gitu...aku ambik kete aku kat pelita..so..masa aku nak kuar nmpak ptam ngan kwn dia nak masuk pelita...balik tuh ptam kol aku byk kali sbb nak tau aku p pelita ngan saper...sbb dia nmpak aku sorg jerk..ptam sorg batery aku ngah di charge time tuh...so aku malas nak angkat fhone time tuh...huhhuhu.sory ehh...moral of the story aktiviti aku byk sgt ari tuh....smpai aku ngantok pon tak jd ngantok akibat di sembur air td....hahhahahaha
chowwwwww........................

2 comments:

hid said...

aku bersimpati kakak..

ko takde perasaan angau2 kan?

ehhehe

MaszLoveyDovey said...

ahahaha...mesti btmbh suci murni muka u lps nih, bseri2... kena bomoh ngan mamat tuh..hahahahahaha